18 Eylül 2017 Pazartesi

Pitbull || Levent Tülek

LEVENT TÜLEK’İN İLK ÖYKÜ KİTABI
PİTBULL,
22 EYLÜL’DE RAFLARDA!



hep kitap, sevilen oyuncu Levent Tülek’in ilk öykü kitabı Pitbull’u 22 Eylül’de kitapseverlerle buluşturuyor! Kendi hayal gücüne okurunun hayal gücünü katan Levent Tülek, fantastik öğelerle bezediği öyküleriyle bambaşka bir okuma keyfi sunuyor.

“Köpeğim ve de çirkin bir köpeğim. Asabiyim. Şu anda size bunları anlatırken bile sinirliyim. Elinizdeki kitap sizi ısırmıyorsa bilin ki edebiyat sayesindedir.”

Pitbull’un sayfaları arasında kâh duygusal bir robot, kâh bir çakal dolaşıyor. Gölgeler kaplıyor bazı semtleri. Sessizce ağlıyor yaşlanmış, unutulmuş bir aktris. Bir de bakıyorsunuz, çocukların şaşkın bakışları altında bir Pamuk Prenses uçuyor. Camda kendi yansımasını görünce çirkinliği karşısında dehşete düşüyor öfkeli, öyle böyle değil çok öfkeli bir köpek…

Levent Tülek’in fantastik öğelerle bezediği öyküler, gerçeküstünün sınırlarını aşan çağımızı yansıtıyor aslında, yalnızlığımızı vuruyor yüzümüze. Ve böylece Tülek, bu kitapla kendi hayal gücüne okurunun hayal gücünü katıp yepyeni bir okuma keyfi sunuyor.
Pitbull, 22 Eylül’de hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.



LEVENT TÜLEK HAKKINDA
Levent Tülek 1964’te doğdu. Kısa sürelerle İstanbul Üniversitesi’nde Sosyal Antropoloji, Mimar Sinan Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinde okuduktan sonra, tamamen tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi. Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Tiyatrokare, Bakırköy Belediye Tiyatroları, Sahne Beşiktaş gibi tiyatrolarda oyuncu, yazar ve yönetmen olarak çalıştı. Birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. TRT radyosunda Arkası Yarın ve Radyo Tiyatrosu metinleri yazdı, yönetti ve seslendirdi. 1986’da İstanbul Belediyesi’nin düzenlendiği “Güzel İstanbul” temalı öykü yarışmasında ikincilik ödülü aldı. 2007’de Lümpen Sözlüğü, 2008’de ise Klişeler Kitabı adlı kitapları yayımlandı.







Bilgi için:  www.hepkitap.com.tr
            facebook.com/hepkitapp
            twitter.com/hep_kitap
            instagram.com/hep_kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder