23 Ekim 2017 Pazartesi

Dev Havuç || Gökçe İrten




BU HİKÂYEDE
HİÇBİR HAVUÇ ZARAR GÖRMEMİŞTİR:
DEV HAVUÇ!

Gökçe İrten’in yazıp resimlediği, okul öncesi dönemdeki çocuklara hitap eden eğlenceli Dev Havuç kitabı, 27 Ekim’de hep kitap logosuyla raflarda!

Yağmurların dinmediği bir yerde geçimini havuç yetiştirerek sağlayan bir çiftçi vardı. Çiftçi havuçlarla başka şeyler de yapılabileceğini biliyordu. Bir gün o kadar büyük, o kadar büyük bir havuç yetiştirdi ki ne yapacağını bilemedi.

Gökçe İrten’in yazıp resimlediği bu hikâyede hiçbir havuç zarar görmemiştir!

Okul öncesi dönemdeki çocuklara hitap eden Dev Havuç, 27 Ekim’den itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

GÖKÇE İRTEN HAKKINDA
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı lisans eğitiminden sonra Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümündeki yüksek lisans eğitimini “Çocuk Resimli Kitaplarının Tasarım Prensipleri” teziyle tamamladı. Bir dönem University of Arts London'da resimli çocuk kitabı illüstrasyonu üzerine eğitim aldı. Çocuklarla yaratıcı görselleştirme üzerine eğitimler de yapan İrten, yurt içi ve yurt dışında sergilere katıldı. İrten, çalışmalarına serbest olarak İstanbul’da devam ediyor.

Bilgi için:         www.hepkitap.com.tr
            facebook.com/hepkitapp
            twitter.com/hep_kitap
            instagram.com/hep_kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder