15 Mart 2017 Çarşamba

Kimsenin Bilmediği Yerler || Brenna Yovanoff



Wavely iyi bir ailede büyümüş, okuldaki popüler kızlardan biridir, sosyal rolünü kusursuzca oynamaktadır ama özünde yalnız ve duygularını açıkça söyleyemeyen biridir.
Marshall’ın ise sürekli kavga eden anne ve babası vardır. Duygularını yoğun yaşayan biridir. Kendini ve içinde bulunduğu ailevi durumu unutmak ve öfkesini bastırmak için içki ve uyuşturucu kullanarak hayatını amaçsız bir şekilde sürdürmektedir
Wavely uykusuzluk problemi çekmektedir ve uyumak için mum ile birlikte bir teknik dener ve bu teknik sonucu kendisini Marshall’ın yanında bulur. İkisi de rüya gördüklerini düşünür. Ama Waverly rüyaya dalınca hayalet gibi Marshall’ın gerçek hayatına dahil olmaktadır. Geceleri aralarında geçen diyaloglar ise gündüze hiç taşınmaz. Birbirlerini uzaktan seyrederler ve hiç konuşmazlar. Acaba aralarında ki bu durum ne kadar süre devam edecek?
Kitap genel olarak Wavely içsel yolculuğu üzerine kurulu olarak anlatılmış. Gerçek dünyada kusursuz biri olmaya çalışıyor ama rüyalarında kimsenin bilmediği bir yere giderek tamamen kendi gibi davranabiliyor. Arkadaşlık ilişkileri de kitapta çok güzel işlenmiş. “Sizi seven ve sizi kullanan arkadaşlar” olayını bu kitapta görebiliyoruz. Genel hatlarıyla çabuk okunan akıcı bir kitaptı. Aile bağları, okul ve arkadaşlıkların işlendiği gençlerin sevebileceği türde bir kitap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder