12 Eylül 2017 Salı

Mahluk da Orrman’a Ait || Peternelle van Arsdale



TÜYLER ÜRPERTEN BİR KORKU HİKÂYESİ:
MAHLUK DA ORRMAN’A AİT!

Babaları tarafından terk edilmiş iki kız kardeşin, insan ruhunun özlemini çekerek korku ve endişeden beslenen ruh yiyicilere dönüştüğü, tüyler ürperten bir hikâye: Mahluk da Orrman’a Ait, hep kitap logosuyla 15 Eylül’de raflarda! Peternelle van Arsdale’in kaleme aldığı Mahluk da Orrman’a Ait, soluksuz okuyacağınız bir genç roman.

Babaları tarafından terk edilmiş iki kız kardeş yavaş yavaş yemeklerden tat almamaya başlarlar. Aç oldukları şey başkadır: İnsan ruhunun özlemini çekerler. İnsanların korkularının, endişelerinin kokusuyla beslenirler. Artık birer ruh yiyiciye dönüşmüşlerdir. Bütün ruhlar onlar için eşsiz bir ziyafettir. Çocuklarınki hariç…

Alys ise yedi yaşında bir kız çocuğudur. Ruh yiyiciler köyüne saldırdıktan sonra her tarafını korku sarmış bir köye gönderilir. Sakinlerinin, korkudan köyün etrafına koca bir kapı inşa ettiği, bu kapıda gece gündüz demeden çocuklara nöbet tutturdukları bir köye… Zaman geçtikçe Alys, içinde tuhaf bir çekim hisseder. Herkesin korktuğu, ruh yiyicileri gönderdiğine inanılan Mahluk’un yaşadığı Orrman’a karşı hem de. Mahluk’a karşı. Ruh yiyicilere karşı…

Yakın zamanda Amazon Studios kitabın film haklarını satın aldığını ve Ridley Scott’un işbirliğiyle hazırlıklara başladığını açıkladı. Bu nefes kesici roman, ilerleyen günlerde sinemaseverlerin de gönlünü fethedeceğe benziyor!

 Bilge Nihal Zileli Alkım’ın İngilizce aslından dilimize çevirdiği Mahluk da Orrman’a Ait, 15 Eylül’de hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.


Bilgi için:  www.hepkitap.com.tr
            facebook.com/hepkitapp
            twitter.com/hep_kitap
            instagram.com/hep_kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder