12 Eylül 2017 Salı

Marge İşbaşında & Marge ve Korsan Bebek || Isla Fisher




GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ve
EN HAYLAZ BAKICI:
MARGE!

Ünlü oyuncu ve komedyen Isla Fisher’ın kaleminden çocuk okurların çok seveceği haylaz bir kahraman: Gelmiş geçmiş en çılgın ve en eğlenceli bebek bakıcısı Marge! Marge’ın komik hikâyelerinden oluşan üç kitaplık diziden ilk olarak Marge İşbaşında ile Marge ve Korsan Bebek, 15 Eylül’den itibaren hep kitap logosuyla raflarda!


Mutlu ve uyumlu, dört kişiden oluşan Button ailesinin bir bakıcıya ihtiyacı vardır. Görünüşüne bakılırsa yeni bakıcıları Marge, bu işin üstesinden gelecek gibi değildir.

Marge, başka bakıcılara hiç mi hiç benzemiyor! Jemima ve Jake’in yeni bakıcıları son derece sıkıcı, yaşlı ve ufak tefek gözüküyor. Fakat çocukların anne ve babaları evden gidince Marge şapkasını çıkartıyor ve gökkuşağı renklerindeki saçlarını savuruyor. Çocuklarla birlikte çikolata çorbası içip banyoyu birbirine katıyor. Çocuklar onunlayken çok eğlenceli vakit geçiriyor.

MARGE ve KORSAN BEBEK
Marge, gelmiş geçmiş en iyi bebek bakıcısı! Çocuklar, Marge’ın kendilerine bakması için onu idare etmeleri, arkasını toplamaları ve şekerleme yapmasına izin vermeleri gerektiğini biliyor. Bu sefer yaramaz bir bebek de var yanlarında. Peki, bu hayal gücü yüksek bebek bakıcısı onları idare edebilecek mi dersiniz?

Özlem Tutar Sarı’nın İngilizce aslından dilimize çevirdiği Marge İşbaşında ile Marge ve Korsan Bebek kitapları, 15 Eylül’den itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

“Fisher ilk kitabında kargaşa yaratan aykırı bir bebek bakıcısının komik hikâyesini anlatıyor. Yüksek sesle okumak için mükemmel.
The Daily Express

“Üç sıcak eğlenceli haylazlık öyküsü.”
The Guardian


ISLA FISHER HAKKINDA
Isla Fisher, 25 yıl boyunca televizyon ve sinema sektöründe çalıştı. Pek çok eğlenceli ve farklı karakteri canlandırmasına rağmen içlerinde en sevdiği rol üç çocuğuna annelik yapmak oldu. Doğduklarından beri çocuklarına uykudan önce hikâyeler anlatan Isla için Marge İşbaşında hikâyeleri de işte tam böyle başladı.

EGLANTINE CEULEMANS HAKKINDA
Çocukluğu Belçika çizgi romanları okuyarak geçti. Çizimlerinde komiklik ve hassasiyeti bir arada kullanmayı, farklı mecra ve teknikleri denemeyi seviyor.


Bilgi için: www.hepkitap.com.tr
            facebook.com/hepkitapp
            twitter.com/hep_kitap
            instagram.com/hep_kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder