21 Ekim 2015 Çarşamba

Karanlığın Elli Tonu II E.L.James

Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı...
Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.
Ruhu yaralı genç girişimci Christian Grey'in karanlık sırlarının yıldırdığı Anastasia Steele, ilişkilerine son noktayı koyup bir yayınevinde çalışmaya başlar.
Ama Grey'e duyduğu karşı konulmaz çekim hâlâ etkisini sürdürmektedir. Grey yeni bir teklifle gelince ona karşı koyamaz. Nihayet her şey daha iyiye gidiyor gibi göründüğü sırada birden geçmişin hayaletleri ortaya çıkar. Anastasia, sorunlu, hırslı ve talepkâr Elli Ton'un sinir bozucu geçmişi hakkında, tahminlerinin çok ötesinde şeyler öğrenir ve ilişkileri bir kez daha tehdit altına girer.
Grey içindeki şeytanlarla savaşırken, Ana da hayatının en önemli seçimini yapmak zorunda kalır.
Ve bu kararı tek başına vermelidir...


 
 
İlk kitapta son sürat kaçan kızımız bu kitapta dayanamayıp elli tonuna geri dönüyor, aşkları kaldığı yerden devam ediyor. 
 
Aşkları bir taraftan son sürat devam ederken, her iki tarafta da kıskançlıklar diz boyuna çıkıyor. Christian'ın eski itaatkarı Anastasia'yı takip ediyor. Anastasia'nın da patronu ona sarkıntılık edip, bi ton sopa yiyerek işinden oluyor ve intikam peşine düşünüyor...
Yani bu kitapta daha fazla aşk ve daha fazla aksiyon var.
Ve Ana olmadan yapamayacağını anlayan Grey evlenme teklifi ile hepimizi şaşırtıyor.
 Eveeet...
Evlendiklerine göre bakalım üçüncü kitapta yazar bize neyi anlatacak?
================================================================
Anastasia ve Christian'ı ilk kitapta tanıdım, karakterlerini öğrendim bu kitapta ise iyice bir kaynaştık. Dünyaya Grey'in gözlerinden bakmaya çalıştım. Ana gibi içime düşüncelerimi şekillendiren bir tanrıça bile kaçtı diyebilirim. =) 
 
İlk kitaptan daha güzel daha duygusalmış bu kitap, pek sevdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder