3 Mart 2017 Cuma

Kalbimin Peşinde || Courtney Walsh

Courtney Walsh ikinci kitabı olan Kalbimin Peşinde, Kağıttan Kalpler’in devamını niteliğine bir kitap. Aynı kasaba ve aynı karakterler var ama bu sefer ilk kitapta karşımıza çıkan Senatörün eşi Evelyn’in hayatına konuk oluyoruz.
Evelyn yıllarca babasının ve daha sonra da eşinin istediği gibi biri olmak için kendi hayallerini terk etmiş bir kadın. Onun mutlu olması için kendi hayallerini terk eden biri daha var ki liseden beri ona aşık olan Trevor. Evelyn’in kapısına FBI dayanıp kocası hakkındaki gerçekleri öğrendikten sonra kendine yeni bir yol çizmeye karar verir bu yolda en büyük destekçisi Trevor ve Gönül İşi Gönüllüleridir.
Evelyn kitapta çok nazik ve kırılgan bir karakter, sürekli kendisini sorgulayan, kim nasıl isterse o mutlu olsun diye karşısında ki insanı mutlu etmeye çalışan biri. Trevor ise bir o kadar dik kafalı, aradan 15 yıl geçmiş hala hislerini kendine saklamaya çalışıp beni deli etti. Ve Ursula Pembrooke ilk kitapta da favori yan karakterimdi bu kitapta da öyle, "Doğrucu Davut Teyze" diyorum artık ona.
Sıcacık, içten, yine çok güzel Courtney Walsh'a yakışan bir kitaptı. Aile bağları, dostluk, yardımseverlik yine çok güzel işlenmişti. İlk kitabı okuyanlar bu kitabı da onun kadar seveceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder