6 Mart 2017 Pazartesi

Yıldızların Altında || İrem Yöntem

“Aslında her şey üç ana faktörden oluşuyor; sevgi, kader ve zaman. İnsanları sevgi buluşturur, kader ayırır, zaman unutturur. Ama bazen kader ayırır, zaman unutturamaz, işte o zaman sevgi onları bir kere daha buluşturur.”
Kitap, tiyatroya ilgi duyan, metinler yazan ve ileride de oyuncu olmak isteyen 18 yaşındaki Güfte’nin, oyuncu Okan Özdemir’e olan hayranlığı ile başlamakta.
Güfte Okan’a o kadar hayran ki onu son iki yıl kendisine takıntı yapmış fakat bir türlü tanışamamıştır. Bu tanışma isteği o kadar yoğundur ki en sonunda devreye Kızıl Saçlı Peri girerek ona bir teklif sunar. Bu teklife göre Güfte ve arkadaşlarının hayatı 9 yıl ileriye gidecek, bu dilek 3 ay sürecek ve bu süreçte Okan ile tanışabilecektir.
Eğlenceli bir kitaptı, diyaloglar ve düşünceleri okurken yüzümden tebessüm eksik olmadı. Güfte’nin tanışma azmine hayran kaldım. Ama çok fazla konuşuyor ve iç sesi hiç susmuyor🙈 Okan desen çok sakin biri, bazen onun ne istediğini çözemiyorum 🙄 Güfte’nin arkadaşlarına bayıldım, gerçek dost dediğin onlar gibi olur. Özellikle de Aslı’ya, ilişkiler hakkında düşündüğü senaryolar çok başarılı 🤣
Bu dilek işi ne olacak nereye gidecek bunları hali derken, memnun bir biçimde bitirdim kitabı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder